меню

За нас

За нас

San Marco Group Spa e водеща компания в производството и дистрибуцията на еко бои, декоративни мазилки, фасадни и специализирани продукти за строителната индустрия, както в Италия, така и на световния пазар. Брандът е създаден през 1937г. от Пиетро Тамбурини и има над 80 годишна история. Днес компанията е с 11 производствени фабрики и 7 бранда в портфолиото си.


San Marco Group стъпва на българския пазар преди повече от 10 години с името San Marco България, а San Marco Пловдив е най-новото му попълнение в България. 


San Marco предлага богата гама от висококачествени и луксозни декоративни и професионални продукти за довършителни дейности в строителството. Ние ще предложим решение за всеки вкус и стил. Ще украсим мечтите ви в красиви цветове, ще ги облечем в стилни текстури и ще ги разнообразим с модерни релефи. Продуктите на San Marco се разработват така, че да осигурят по-здравословен микроклимат в помещенията, устойчивост и здравина дори при изключително екстремни условия на експлоатация, но също така зад силата на качеството San Marco ще ви поднесе магията и красотата на един различен свят! Едва ли има човек, който поне веднъж не си е пожелавал да види Венеция от близо! Да надникне зад Венецианските маски и да има възможността да види с очите си великолепните архитектурни и културни творения на една цяла епоха осеяна с изключителна красота, лукс, орнаментика и изкуство! Именно от там черпим вдъхновение и създаваме най-автентичните и неповторими продукти, които да предадат стил, тежест и класа на всеки дом! 

Галерия

Loading...